Workshops

Op de woensdag of zaterdag geef ik papier maché workshops in mijn eigen atelier op de Jan Campertlaan 38 in Waddinxveen.
De workshop duurt 3 uur per keer en kost € 35,- inclusief materialen. Het is de bedoeling dat je tijdens een workshop heerlijk tot rust komt en lekker kan genieten. Haasten is niet de bedoeling. Na elke workshop geef ik materialen, indien nodig en gewenst, mee naar huis zodat je het beeld thuis voor kan bereiden voor een volgende workshop. Je kan natuurlijk ook altijd even bellen als er vragen zijn.
 
Het gemiddelde aantal workshops is drie maal voor een gemiddeld beeld van ongeveer 50 cm.
1e keer opbouw, geraamte beeld.
2de keer bewerken met papier mache pulp, de precieze vorm er goed in zetten.
3de keer de afwerking. Kan bv met brons look, mozaïek met papier, beschilderen met acrylverf, bewerken met aluminium folie of een combinatie van deze technieken.
 
Afhankelijk van hoeveel workshops er nodig zijn, ga je naar huis met een prachtig zelfgemaakt beeld waar je de rest van je leven plezier van hebt. Ook heb je alle informatie om thuis verder aan de slag te gaan met papier maché.
 
Als het beeld, als laatste afwerking, een paar keer in de botenlak wordt gezet, kan het ook best even buiten staan. Let wel, het blijft papier dat vocht aantrekt dus het beeld niet continue in de regen laten staan, in de winter binnen halen en elk jaar met een laagje botenlak verzorgen.
 
Ik zorg voor wat lekkers bij de koffie of thee. Je kunt natuurlijk altijd even bellen als ik je met iets kan helpen.